Sport

2015.11.26. 18:02

Bronzérmes lett a Pécsi RGSE gyermekcsapata

Nagyon jól szerepelt a Pécsi Ritmikus Gimnasztika Egyesület a Budapesten megrendezett együttes kéziszer csapatverseny országos bajnokságon: a Ekaterina Dologa, Feitner Bernadett és Fejes Nikolett edzők által felkészített két csapat egy bronzérmet és egy negyedik helyet szerzett.

K. Mayer A.

– A gyermek 1A kategóriában elért harmadik helyre számítottunk is, mert ez egy nagyon jó évjárat nálunk, ügyes lányok alkotják ezt a csapatot – mondta Hesz Zoltán, az egyesület elnöke. – Persze nem volt könnyű dolguk, hiszen budapesti klubokkal versenyeztek, de nagyon szép gyakorlatot mutattak be, amely végül elég volt a dobogó harmadik fokához.

A pécsi egyesület idén még részt vesz a budapesti Mikulás-kupa egyéni és csapatversenyen.

A Pécsi Ritmikus Gimnasztika SE eredményei az együttes kéziszer csapatverseny országos bajnokságon:

Gyermek 1A kategória (2006–2007-ben születettek): 3. a Pécsi RGSE csapata (Fekete Liliána, Gajári Boglárka, Hegedűs Hanna, Lázár Fanni, Lovász Luca, Tukacs Lotti) – a lányok karika gyakorlatot mutattak be.

Junior 2A kategória (2002–2003-ban születettek): 4. a Pécsi RGSE csapata (Gajári Bíborka, Gazsó Gerda, Majoros Ivett, Scheffer Panna, Szántó Csenge, Tabár Panna) – a pécsi lányok öt buzogánnyal mutattak be gyakorlatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!