Sport

2014.12.21. 00:16

A sok hiányzó megpecsételte a Komló sorsát Orosházán

Négy góllal kapott ki a Komló a férfi kézilabdabajnokság első osztályában.

Szakács M. (Dunántúli Napló)

Kettős érzésekkel utazhatott a Ratko Djurkovics edzette Sport36-Komló kézilabdacsapata Orosházásra. Bár a PLER elleni győzelem emléke még ott lebeghetett a csapat előtt, ám a hatodik helyen álló ellenfelükkel szemben több meghatározó játékosát is nélkülöznie kellett az együttesnek. Szögi Balázs, Szöllősi Szabolcs és Gafar Hadziomerovics ráadásul a remekül játszott az előző mérkőzéseken, így biztosra lehetett venni, hogy az amúgy is nehéznek ígérkező találkozó még a vártnál is keményebb lesz.

Mindezek ellenére az első félidőt remekül kezdte a Komló. Sokáig teljesen kiegyenlített volt a játék, még vezettek is a vendégek, de a szünet előtt megrázta magát a hazai csapat, és négygólos előnnyel vonulhatott pihenőre.

Aztán a folytatásra már elfogyott a szufla komlói oldalon, és bár becsülettel tette a dolgát mindenki, ez már csak arra volt elég, hogy vállalható vereséggel zárja az évet az együttes.

Orosháza–Sport36-Komló 26-22 (14-10)

Kézilabda-NB I., férfiak. Komló: Granics – Oszlár, Semikov 2, PÉTER SZABÓ 2, MARCSEK 4, Sebestyén 3, Radjenovics 3. Cs.: Selymes (k), Laufer, Nagy, KUN 5, Wéber 3. Vezetőedző: Ratko Djurkovics.

Ratko Djurkovics: – A vereség ellenére minden játékosom profi módon állt a mérkőzéshez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!