Postabontás

2024.05.07. 08:20

Olvasónk szerint a város is felelős a sok hulladékbetyár miatt

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Novotni Ákos

A Pécsi Mecsek-oldal régebben beépített részén lakom társasházi lakásban, immár évtizedek óta. Az utóbbi években gyakorlatilag nem telik el úgy nap, hogy ne látnék megálló autókat a blokkunkhoz tartozó szemétgyűjtők mellett, és belőlük kiszálló embereket, akik zsákszámra hordják át a kocsiból a szemetet a kukáinkba. Nem vagyok irigy ember, de meg kell, hogy mondjam, hogy roppant irritáló tud lenni, ha mondjuk mindezt valaki egy hatalmas luxusterepjáróból teszi.

Nem gondolnám, hogy ha valaki ilyen autóval jár, ne telne neki a szemétszállítás díjának megfizetésére. Sejtésem szerint inkább arról lehet szó, hogy a Mecsek-oldal újonnan beépített részein nem megoldott a hulladék rendszeres begyűjtése. Ennek hiánya pedig elsősorban a városüzemeltetési cég, illetőleg annak gazdájának, a városnak a felelőssége. Kérem az illetékeseket, hogy mielőbb számolják fel ezt a hiányosságot, és szüntessék meg ennek az igazságtalanságnak az előidéző okát. 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!