Postabontás

2024.05.06. 20:17

Olvasónk írja: a varjú, a róka és a patkány is örül a szemétnek

Wald Kata

Fotó: Huszár Márk

Két, a pécsi Köztársaság tér környékét érintő problémára szeretném felhívni a városvezetés figyelmét. Persze lehet, hogy Pécs más részein is tapasztalható hasonló, de én csak a mi környékünkön zajló állapotokról tudok beszámolni. A társasházi kukáink környezete, szinte minden ürítés alkalmával botrányos. Rengeteg szemét marad az edény körül, van hogy hulladékkal teli zsákokat hagynak hátra a földön. 

Nem csoda, ha ellepik a környékünket a varjak, de rókák is néha megjelennek, és sajnos a patkányok is kezdenek elszaporodni. Sokkal nagyobb odafigyelés lenne elvárható a városüzemeltetésnél dolgozók részéről. A másik gond, hogy a játszóteret gyakran tizenéves kamaszok foglalják el - a hintákban ücsörögnek, jóllehet az nem az ő súlyukra terveződött. A közterület-felügyelet intézkedését hiányolom. Sokkal nagyobb figyelmet érdemelne ez a környék! 

Név és cím a szerkesztőségben

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!