Postabontás

2024.04.23. 08:00

Portyázó képviselőkre van szükség – véli olvasónk

A választási kampány megkezdődött.

Wald Kata

Fotó: Sergey Tinyakov

Egy város fejlődésének a záloga, ha nem csak a vezetők, hanem minden itt élő állampolgár fejében olyan előremutató gondolatok születnek és kerülnek megvalósításra, amelyek a város fejlődését segítik. 

A városnak olyan „portyázó” képviselőkre van szüksége, akik a nép között élnek és reagálnak a település és a választókerületek minden „rezdülésére”. Ehhez az is kellene, hogy bizonyos változtatásokra is sor kerüljön a választási törvényben. Ma egy képviselő mandátuma négy évig tart, nincs lehetőség a lecserélésre még akkor sem, ha az illető „megcsalja” választóit azzal, hogy közben például frakciót vált. Kár az is, amikor a jelölt arra se veszi a fáradságot, hogy elkísérje a neki ajánlást gyűjtőket - ha megtenné, legalább megismerné azt a választópolgárt, akinek a szavazatára igényt tart.

Egy volt, párton kívüli önkormányzati képviselő

Ha érdekeset látott, hallott, mondja el nekünk! A 06 30/3511-111-es számon várjuk hívását minden hétköznap 8 és 16 óra között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!