Kultúra

2016.05.27. 18:14

Mit kapunk ingyen a színházfesztiválon?

Már csak két hét, és kezdődik a 16. Pécsi Országos Színházi Találkozó.

M. B. E. (Dunántúli Napló)

A június 9–18. közötti másfél száz programot felvonultató rendezvénysorozaton megváltozott a korábbi módi, így érdemes előre gondolkodni, hogy mi lesz itt ingyen, s hol mit találhatunk. Nos, a Negyedben az úgynevezett Fesztivál Sétányon minden ingyenes. Képzőművészeti vásárok, gasztronómiai teraszok, családi és gyermekprogramok, ifjúsági előadások, kisebb koncertek, performanszok, meccsközvetítések, szakmai beszélgetések érhetők itt el. A versenydarabok, a Kodály Központ kiemelt előadásai természetesen belépősök. A POSZT Fesztivál pedig többtucatnyi színházi előadást és koncerteket kínál napi jegyért és 10 napos bérletért.

Ebben a csomagban láthatunk a hazai színházi palettán évtizedek óta nagy sikerrel futó vidéki és budapesti előadásokat, zenés színházi bemutatókat, határon túli társulatok darabjait, társművészetek új generációs munkáit, alternatív és független társulatok előadásait, mozgás- és fizikai színházi programokat, fesztiváldíjas előadásokat, önálló esteket, slam poetry és stand up fellépéseket.

 

Címkék#POSZT#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!