Közélet

2014.04.16. 15:24

Pécsen is tesztelik az új MÁV-ruhákat

Új uniformisban díszelegnek majd a MÁV munkatársai májustól.

Forrás, fotó: MÁV

Új, a mostaninál előnyösebb megjelenésű, és kényelmesebb egyenruhákkal látja el a vasutasokat a MÁV Csoport - olvasható a vasúttársaság Facebook oldalán. A tesztidőszak alatt összesen 100 vasutas próbálja ki a ruhákat, közülük ötvenen a MÁV-nál, ötvenen a MÁV-Startnál teljesítenek szolgálatot. A próba május közepéig tart, ekkor a dolgozóktól kapott visszajelzések alapján kialakítják a végleges szabást és arculatot, majd fokozatosan minden MÁV-os és MÁV-Startos vasutas megkapja ezeket.

A MÁV Csoport arculatának megfelelően a ruhák alapszíne továbbra is sötétkék, ezt sárga elemek egészítik ki, valamint a MÁV-Start logó is megtalálható rajtuk. Az új egyenruhák kiválasztásánál cél az is, hogy kényelmesek legyenek, szívesen viseljék a dolgozók. A tesztidőszak alatt Budapest, Pécs és Nyíregyháza térségében találkozhatnak új formaruhát hordó jegyvizsgálóval, pénztárossal, valamint forgalmi szolgálattevővel.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!