Közélet

2014.07.22. 12:06

Lassan megfulladunk a szórólapok tengerében

Ki sem lehet mozdulni otthonról, máris tele a postaláda. Olvasónk szerint ezen csak központi szabályozással lehetne segíteni.

olvasói levél

Azt hiszem, ezen már csak egy törvényi szabályozással lehetne segíteni. Jó ideje küzdünk Pécsett, a Siklósi úti házakban a töménytelen mennyiségű reklámanyaggal. A postaládáink minden egyes nap tele vannak szórólapokkal. De olyannyira, hogy a számunkra fontos hivatalos íratok, levelek, fizetett folyóiratok egyszerűen már nem férnek bele!

Hiába tettünk külön gyűjtőládát a reklámoknak, hiába zárjuk kulcsra a lépcsőházajtót, sőt, hiába cseréltük le a postaládáinkat nagyobbra, semmi sem használ! Lassan már ki sem tudunk mozdulni itthonról, mert ha megtesszük, pillanatok alatt tele lesz a ládánk, és azt a funkciót, amiért eredetileg létre lettek hozva, már nem is tudják ellátni. Nagyon jó lenne, ha valami illetékes végre tenne ez ellen, és ha kell, akár a törvény erejével gátat szabna a szórólapáradatnak!

EGY DÜHÖS PÉCSI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!