Közélet

2016.06.28. 17:51

Jókedvre hangolódik a kisváros

Júniusban hagyományosan megélénkül a zenei élet a kisvárosban, nem kivétel ez alól az idei esztendő sem.

K. E. (Dunántúli Napló)

A jókedvet hozó muzsika felcsendüléséért a komoly múltra visszatekintő Országos Fuvolás Tábor lakói a felelősek. A hazánk minden tájáról érkező zenésznövendékek július 2-án (szombat) 20.30-kor Fuvolavarázs címmel adnak nagykoncertet a Batthyány téren, rossz idő esetén Erzsébet Vigadóban. A fúvósok jelenléte azonban az egész hétre szól, ugyanis 28-án (kedd) 17.00 órakor növendékhangversenyt tartanak az Erzsébet Vigadóban, 29-én (szerda) 17.00 órakor Zenés áhítat lesz a katolikus templomban, 30-án (csütörtök) 18.00 órától növendékhangverseny hangjai csendülnek fel a református templomban. A táborlakók utolsó nyilvános szereplése július 3-án (vasárnap) lesz 10.30-kor, amikor záróhangversenyt adnak az Erzsébet Vigadóban.

Igazi zenei csemegét ígér a sanzonest a Kiskastély Kávézóban július 10-én 18.00 órától. A program keretében Merics Nikolett énekesnő egy igazi francia időutazásra invitálja a hallgatóságot Párizsba, a sanzonok szülővárosába. A régi kávéházakban felcsendülő, gyönyörű sanzonok szép emlékeket idéznek.

Július 21–23. között rendezik meg a Bólyi Zenés Hétvégét a Kiskastély Udvarban. A három- napos zenei program fő vonulatát a rock és a blues adja, ismert és kedvelt fellépők közreműködésével.

Címkék#Bóly

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!