Labdarúgás

2024.05.05. 19:07

Nem bírta végig a PMFC Győrben, egyre halványodik a fény az alagút végén

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nem kezdődött jól a PMFC számára a győri vendégjáték a labdarúgó NB II. 31. fordulójában. Az ETO már a 12. percben megszerezte a vezetést egy szögletet követően, Bumba fejesénél reagálni sem volt ideje Helesfaynak. A folytatásban viszont feljavult valamelyes a Pécs, s a 40. percben Szabó Máté kiharcolt egy büntetőt, amit nyugodtan begurított a kapu jobb sarkába.

A 70. percben aztán a hazaiakhoz beállt Farkas Balázs, aki 5 perc alatt duplázott. Ennél viszont talán még fájóbb a pécsieknek, hogy egy rossz kirohanás után Helesfayt kiállították, illetve, hogy a Kozármisleny kikapott a BVSC ellen. Így a Pécs négy pontra van a bennmaradást érő helytől, azaz, a Soroksr, a Budafok és a Szeged ellen legalább öt pontot kellene szereznie miközben a zuglóiak sorra kapnak ki, hogy megőrizhesse NB II.-es tagságát.

GYŐR–PMFC 3–1 (1–1)
Labdarúgó NB II., 31. forduló. Győr, 2200 néző. Vezette: Andó-Szabó (ifj. Varga G., Ország). 
Győr: Gyurákovics – Vera, Szépe, Boldor, Csontos – Vingler (Urblík N., a szünetben, Bánáti, 57.), Anton – Boschilia (Kröhn, a szünetben), Bumba (Vianna, 92.), Skarka – Lukics (Farkas B., 70.). Edző: Borbély Balázs. 
PMFC: Helesfay – Takács Zs., Szekszárdi, Hadaró, Majnovics – Krausz, Szeles (Bachesz, 79.) – Harsányi (Vas, 79.), Szabó M. (Varasdi, 88.), Lacza (Bukovics, 61.) - Rácz B. (Tóth-Gábor K., 79). Edző: Mátyus János.
Gólszerzők: Bumba (12.), Farkas B. (71., 76.) ill. Szabó M. (40. - büntetőből).
Piros lap: Helesfay (84.).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában