Labdarúgás

2024.05.10. 10:07

Meglepetés lenne, ha borulna a papírforma a hétvégén a vármegye kettőben

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Némi meglepetésre a listavezető Szederkény az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság előző körében hoppon maradt (Véménd 2–0), így legfőbb üldözője, a Harkány öt pontra felzárkózott. 

Ezúttal még inkább sokkolná a mezőnyt, ha az éllovas akár két pontot is elhullajtana, ugyanis a sereghajtó Boda-Diana labdarúgócsapatát látja vendégül. Mindeközben a Harkány is hazai környezetben meccselhet, méghozzá a bravúros tavaszi szezont produkáló Somberek ellen. 

Egy esetleges hullámvölgy esetén a harmadik helyen álló Kétújfalu előnye is elolvadhat a negyedik Véménddel szemben, sőt, egy nagyobb hajrával akár még a címvédő Ócsárd is lehetne a nevető harmadik. 

A Komló II. egy gólfesztivált követően (6–2 Töttös) a botladozó Beremendhez látogat, így nem lenne meglepő, ha a góllövőlistát vezető Novák Balázs tovább növelné találatainak számát. 

Szombati mérkőzés: Kétújfalu–Sellye, 17.00. 
Vasárnapi mérkőzések: Himesháza–PTE PEAC III., Ócsárd–Lánycsók, Harkány–Somberek, Szederkény–Boda-Diana, Töttös–Véménd, Beremend–Komló II., (mindegyik 17.00). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában