Kézilabda

2024.04.19. 16:00

Újra meglepné a Komló az egész országot

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Rendkívül nehéz mérkőzés vár a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapatára, hiszen az NB I. 22. fordulójában a negyedik helyezett Tatabányához utazik szombaton 18.30-ra. Ugyanakkor a legutóbbi vendég, a Gyöngyös is győztesen távozott a tatabányai csarnokból.

A komlóiaknak persze saját biztató történetük is van az idény első bányászrangadójáról, hiszen az Eszperantó téren 32–29-re verték a riválist. 

– Ugyanolyan esélyekkel indulunk Tatabányára, mint ahogyan Balatonfüredre mentünk, és ott is sikerült nyernünk, úgyhogy remélem, újra sikerül meglepnünk az egész országot – jelentette ki a klub felületein bizakodóan a serdülőkorú Gulyás Gergő, aki a Dabas ellen először kapott lehetőséget az élvonalban az elmúlt hétvégén.

A Komló számára egyébként ez az utolsó idegenbeli mérkőzés az idényben, ezt követően három hazai csatával zár, a PLER-Budapestet, a Telekom Veszprémet és az Egert fogadja még.

A klubhoz kapcsolódó információ, hogy a következő idényre meg van a komlói együttes második igazolása is. A 30 éves szerb irányító, Radovan Osztojics teszi át székhelyét a Bányászhoz. A rutinos kézilabdázó a szerb Super Ligában hétvégén a döntőbe jutásért játszik majd  a Dinamo Pancsevo tagjaként a Vojvodina ellen. Mellette Menyhárt Máté kontraktusára is szignó került, ő még két évre kötelezte el magát az egyesület mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában