Kézilabda

2024.04.17. 10:32

Megállíthatatlan az éllovas Mohácsi TE

Kvanduk Bence

Fotó: Shutterstock

Az NB II. Dél-nyugati csoport Felsőházénak éllovasa, a Mohácsi TE 1888 női kézilabdacsapata újabb fontos két pontot szerzett a felsőházban a TFSE egygólos legyőzésével. 

TFSE–Mohácsi TE 26–27 (13–10)
Női kézilabda NB II., Dél-nyugat, Felsőház, 3. forduló.
Mohács: Hibácska - Bozsovics 6, Spán 4 (1), Kaló 7, Rittlinger 5 (1), Papp 3, Fledrich. Csere: Kovács V., Ancil, Jakab, Nagy, Tutti 2, Kovács Zs.. Edző: Kindl Gabriella.
Kindl Gabriella: – Az első félidőben sok ziccert hibáztunk, így hátránnyal mentünk a pihenőre. A 2. félidőben nem kapkodva, lépésről lépésre haladva fordítottuk meg az eredményt. Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, újabb fontos 2 pontot hoztunk el idegenből!

A hölgyek alsóházában a PEAC ifjoncai is remekeltek, simán verték a Szigetszentmiklós tartalékjait. Hét gól választotta el a feleket a találkozó végén. 

PEAC U21–Szigetszentmiklós II. 26–19 a
Női kézilabda NB II., Dél-nyugat, Alsóház, 3. forduló.
PEAC: Kajdi I., Korb, Bartók – Mayer 2, Bálványos 4, Pók, Dézsi 1, Soós 1, Palaczki 2, Borbély B., 1, Barta 1, Bréda 11, Mórel 3, Bogádi. Edző: Székely Katalin.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában