Vízilabda

2024.04.17. 20:14

Egy megvan! Még kettőt kell nyernie a PVSK-Füszértnek

Kvanduk Bence

Fotó: Laufer László

Két hete lesimázta a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata riválisát, a KSI-t, ugyanakkor Zlatko Rakonjac vezetőedző figyelmeztetett, hogy a 16–5-ös különbség nem mutatja meg a valós erőkülönbséget. A három győzelemig tartó play-out során így végig élesnek kell lennie a pécsieknek, hogy megőrizzék tagságukat az Ob I.-ben.

Az első pécsi mérkőzés a tétnek megfelelő csatát hozott, amely során mindent elkövettek az együttesek, hogy megnehezítsék a másik dolgát, s a teher is látszott a játékosok vállán, akik gyakorta tévesztettek célt a lövéseknél. Az első negyedben oda-vissza billegett a mérleg, a második nyolc percet viszont a vendégek kezdték jobban, s kettővel is vezettek, mielőtt a Vasút egalizált volna.

Az eredmény az utolsó negyedig döntetlen is maradt, de ebben a játékrészben felül tudott emelkedni a PVSK köszönhetően egy egész meccsen át tartó kiváló kapusteljesítménynek is.

PVSK-Mecsek Füszért–KSI 8–7 (2–2, 3–3, 0–0, 3–2)
Férfi vízilabda Ob I., play-out, 1. mérkőzés.
A PVSK gólszerzői: Tóth A. 4, Vidovenyecz, Szabó G., Kókai, Kolozsi 1-1.
Emberelőny kihasználása: 10/4, ill. 8/2.
Gól - ötméteresből: -, ill. 2/1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában