Labdarúgás

2024.03.22. 13:02

Rápihenhetett a folytatásra az éllovas Szederkény, izgalmas csaták következnek

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A listavezető Szederkény rápihenhetett az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei II.-es bajnokság huszadik fordulójára, ahol majd hazai környezetben a Himesháza ellen lehet tovább gyarapítani a pontokat. 

A tabellát látva a Harkány és a Kétújfalu is tartja a lépést az éllovassal, igaz, utóbbi egy mérkőzéssel többet tudhat maga mögött, így áll pontazonossággal a harkányi brigáddal, öt egységgel lemaradva a Szederkénytől. 

A címvédő Ócsárd majd Sellyén vendégeskedik, míg az egyre jobb formába lendülő Komló II. a legutóbb hat gólt kapó (1–6 Kétújfalu) Lánycsókot fogadja. Na de gyakorlatilag minden párosítás tartogat izgalmakat. 

Vasárnapi mérkőzések: DDC Focivilág Beremend–Gyógyfürdő Harkány, Sellye VSK–K. Ócsárd SE, Kétújfalui SE–PTE-PEAC III., Sport36 Komlói Bányász II.–Közműépker Lánycsók SE, Véménd KSE–Kaitz Agro Somberek SK, Boda-Diana SE–Szajki SE, Szederkényi SE–Himesháza KSE, (mindegyik 15.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában