Paratriatlon

2023.07.08. 16:00

Egyre közelebb Párizshoz a PSN Zrt. friss igazolása

Kvanduk Bence

Forrás: PSN Zrt.

Szép eredményeinek köszönhetően az előkelő 6. helyen áll a paralimpiai kvalifikációs ranglistán Mocsári Bence, a PSN Zrt. – Pécsi Sportiskola friss igazolása, így egyre közelebb van Párizshoz. 

Legutóbb nagyszerű versenyzéssel a 4. helyet szerezte meg a spanyolországi A Coruña-ban rendezett paratriatlon világkupán. 

A szervezet weboldalán tett beszámolójában jelezte, nagyon élvezte az első versenyszámot, sokáig vezette is a mezőnyt, majd taktikai megfontolásból visszavett egy kicsit, és a harmadik helyen jött ki az Atlanti-óceánból. Az úszást követően egy nagyon erős 20 kilométeres kerékpározás következett, ami kicsit visszafogottabb futást eredményezett. Kisebb-nagyobb görcsökkel és a versenytársakkal is meg kellett küzdenie, így jött össze majdnem a dobogó. 
Legközelebb a kaliforniai Long Beach-en, egy tengerparti kisvárosban vár rá egy újabb világkupa-forduló, augusztusban pedig Párizsba utazik majd a paralimpiai tesztversenyre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában