Natúr Erős Emberek vb

2018.06.04. 15:17

Fél tonnás traktorkereket is forgattak

Huszonhárom országból érkeztek versenyzők a Natúr Erős Emberek vb-re Pécsre,

Sz. M.

Tegnap délután Pécsett, a Lauber Dezső Sportcsarnok adott otthont az idei Natúr Erős Emberek világbajnokságának. A viadalra 23 ország versenyzői érkeztek a baranyai megyeszékhelyre, a magyarokon kívül voltak itt Szlovákiából, Kanadából, Skóciából, de még Szingapúrból is. Az esemény főszervező a korábban kilencszer is világbajnokságot nyerő, és több, hosszú évek óta megdönthetetlen világcsúcsot is tartó Fekete László volt. Fekete egyébként a főszervezői feladatai mellett versenybíróként és hangulatfelelősként is működött, nem egyszer nevettette meg a közel ezer fős közönséget.

A versenyen többek között kőgolyókat emeltek, féltonnás traktorkerekeket forgattak – már aki meg tudta mozdítani a gigantikus abroncsokat –, vagy épp 150 kilós „aktatáskákkal” szaladtak a résztvevők. A vb tegnap esti lapzártánk után ért véget, de két számmal a vége előtt a magyar Fekete Miklós vezetett a népes mezőnyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában