Elrajtol a PEN

2024.05.09. 10:00

Mutatjuk a menüt a PEN első napjára

Már nagyon sokan várták ezt a napot, hiszen végre elrajtol a Pécsi Egyetemi Napok, amely már az első napon, azaz május 9-én színvonalas fellépőkkel várja a fesztiválozó közönséget.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

A PEN ideje alatt két szabadtéri színpadon és egy beltéri teremben, pontosabban arénában élvezhetik a zenekarok koncertjeit, a lemezlovasok zenéit a bulizók.

A Be The Change Nagyszínpadon Desh nyitja a fesztivált 19 órakor, majd 20 óra 50 perckor átadja a stafétát Dzsúdlónak, akit pedig a Bagossy Brothers Company követ.  

Az első napon az E.ON Stage színpadot a Hundred Sins avatja fel először 19 órakor, akiket 20 óra 30 perckor az Ivan & The Parazol követ, hogy aztán az Elefánt berobbanjon 22 órakor a színpadra, és végül a Kacaj zenekar zárja a sort, akiknek ez a koncertjük lesz a századik.

A koncerteket követően erre a pódiumra érkeznek a lemezlovasok. Először Dedmani & Dj Venom MC Columbo-val kiegészülve, majd Andro és Jumodaddy pörgeti a lemezeket.

A Party Arénában is elrajtol fél 1-től a buli, hiszen érkezik Jauri, akit 1 óra 30 perckor Tujamo követ, és végül 3 órakor Metzker Viktória keveri le az első napot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!