Orgonák éjszakája

2024.05.09. 18:50

Harkányban több programmal, családi nappal is készülnek

Május 17-én kinyit a fürdő strandja, ezzel pedig egy igazán színes hétvége kezdődik Harkányban.

Jusztin Levente

Szombaton, május 18-án a fürdőzők is részesei lehetnek az Orgonák éjszakája programnak. Az éjszakai fürdőzés keretein belül élő orgonakoncertet hallgathatunk 22 órától, később pedig Dj Duli és Dj BaRa szórakoztatja a fürdőzőket. A nap folyamán az egész napos jegy éjfélig érvényes, külön az éjszakai fürdőzésre 3500 forint a belépő.

Ezen a napon családi napot tartanak Harkányban a Víkend-telepen. A Berek utca és a Ciklámen utca találkozásánál 15 órakor Benda Matteo Giuseppe koncertjével indul a program, melyet Csicsics Kata - Daniel Giraldo Makojev párosának előadása követ, ezután Ringató foglalkozás következik Sándor-Hidvégi Zsuzsival. Fél hatkor pedig a Bad Boys Music szolgáltatja a jobbnál jobb báli zenéket egy utcabál keretén belül. A családi napon lesz lehetőség arcfestésen részt venni, játszóházban és légvárban szórakozhatnak a gyerekek, de a fafaragást is kipróbálhatják. A kicsik számára vattacukor is lesz, a sült kolbász és a virsli pedig a készlet erejéig a legéhessebbeket várja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!