Elérkezett a második nap

2024.05.10. 10:00

Érkezik a PEN nagyszínpadára ByeAlex és a Slepp, valamint a Kowalsky meg a Vega is

Második napjához érkezett a Pécsi Egyetemi Napok, azaz a PEN Fesztivál, és május 10-én is fantasztikus fellépőkkel szórakoztatják a közönséget.

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

A Be The Change nagyszínpadra 19 órakor érkezik a Valmar, majd 20 óra 50 perckor a Kowalsky meg a Vega formáció lép a pódiumra, hogy aztán 22 óra 40 perckor ByeAlex és a Slepp zárja a sort. 

A másik szabadtéri színpadon 19 órakor a FILC alapozza meg a hangulatot, majd 20 óra 30 perckor az Esti Kornél zenéje tölti meg a teret, őket 22 órakor a Mirror Glimpse követi majd, és 23 óra 30 perckor az Analog Balaton teszi fel az i-re a pontot.  

A koncerteket követően az E.ON stagere érkezik fél 1-től Metha, akit Sikzath, Jay Lumen, majd a Mateo & Spirit követ.  

A Party Arénában is fantasztikus lesz a hangulat a második napon is, ahol éjfélkor a Cosmic Disco indít, majd 1 órakor átadja a stafétát Yasmin-nek, hogy aztan 2 órakor a Grammy-díjas David Morales zenéire bulizhassanak a fesztiválozók. A programot pedig a Constant K fogja zárni hajnali 4 órakor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!