Terroristát üldöznek

2023.06.19. 08:40

Nem csak a szórakozás, hanem hűs, légkondicionált terem is garantált

Ha az elkövetkező fülledt nyári napokra nincs programunk, akkor jusson eszünkbe, hogy moziba menni mindig lehet, ahol nem csak a szórakozás garantált, hanem a hűs, légkondicionált terem is. Június 19-én a pécsi Cinema City három alkalommal – 14:30; 18:15; 20:00 – is vetíti az Amerikai kopó című filmet.

Czeczon Enikő

Az alkotás főszereplője egy texasi ranger, aki egy bankrablót üldöz a sivatagon keresztül. Mentközben azonban kiderül, hogy a bűnöző egy nemzetközi terrorista, aki London középpontjában tervez robbantásos merényletet elkövetni. A taxasi kopó, miután megölik a társát, összeáll egy brit titkosügynökkel és annak főnökével, hogy együttes erővel vadásszák le a terroristát és megakadályozzák a londoni merényletet.  

A film főszereplőjét megformáló színész Thomas Jane, akit a 2004-es The Punisher – A megtorló című film Frank Castle karakterének megformálása tett ismertté. De szerepel ezen kívül a A köd, a Háborgó mélység és a Boogie Nights című filmekben is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!