Háber István is indul

2024.05.08. 15:30

Újabb jelöltet mutatott be Csizmadia Péter

A választások közeledtével sorra mutatja be közösségi oldalán a jelölteket Csizmadia Péter, a nemzeti oldal politikusa, a Fidesz-KDNP-ÖPE pécsi polgármester-jelöltje. Háber István a pécsi 6. számú egyéni választókerületben indul.

Bama.hu

Háber István a politikus facebook-oldalán mutatkozott be. Háber mérnök, energetikai szakértő, a műszaki tudományok habilitált doktora, háromgyermekes családapa. Helyben lakó, a helyi ügyekért tenni akaró szakember, aki eddig is részt vett város- és iparfejlesztési projektekben.

Hazatérve Németországból, ahol járműipari mérnökként dolgozott, úgy érezte, hogy az ott szerzett tudást, mentalitást és csapatszellemet itthon is érdemes lenne beépíteni az egyetemi oktatásba, kutatásba, az ipari kapcsolatokba, a közösségi gondolkodásba. Immár tizenhat éve oktat és kutat a Pécsi Tudományegyetem műszaki karán.

A beszámoló szerint Háber István régóta rálát az egyetem, a város és az ipar együttműködésére, és azt tapasztalja, hogy bőven lenne hova fejlődni. Sokak számára nyilvánvaló, hogy Pécsen változásra van szükség, mivel a város jelenleg messze a lehetőségei, képességei alatt teljesít.

Háber István így zárja sorait: „A pécsi polgári szövetség által támogatott párton kívüli képviselőjelöltként az vezérel, hogy Pécs fejlődését szolgáljam!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!