Kicselezték Fortunát

2024.05.05. 15:00

Pávkovics Gábor lánya helyett máshoz került a tombola fődíja

Az I. Mohácsi Bálon a tombola nem éppen fapados fődíját, egy kétszemélyes, két éjszakás, repülős római utazást Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere sorsolta ki, s a szerencse éppen a lányának kedvezett. Azonban nem hagyták ennyiben, kicselezték Fortunát.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

Forrás: Pávkovics Gábor Facebook

A szép történetet a polgármester osztotta meg közösségi oldalán.

Azt írta, „az I. Mohácsi Bál alkalmával ismét megmutatkozott, hogy az összefogás városa vagyunk. Örömömre szolgál, hogy útjára indult egy polgári bál sorozat, mely számos helyi és környékbeli vállalkozás, magánszemély támogatásával, nemes célok érdekében szerveződik. Az idei esztendőben a szervezők a bál szponzori-, jegy- és tombola bevételéből a Mohácsi Egyesített Szociális Intézményt (ESZI) támogatták. A fantasztikus hangulatú, színvonalas bál tombolasorsolásának alkalmával engem ért a megtiszteltetés, hogy kisorsolhattam a fődíjat, amely egy 2 fős 2 éjszakás római út volt szállással és repülőjeggyel. Fortuna szeszélye, hogy a kihúzott tombolát épp Kincső lányom nyerhette meg. Az esemény után a „családi kupaktanácsunk" úgy döntött, hogy felajánljuk a nyereményt az ESZI dolgozói részére, akik között a mai napon sorsolással dőlt el a nyertes személye. Sajnos a szerencsés betegség miatt nem lehetett jelen, ezért a munkatársai telefonon értesítették a nagyszerű hírről. Jó utat és sok-sok élményt kívánok", zárta bejegyzését Pávkovics Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!