Forgalomkorlátozás

2024.05.09. 15:41

Aszfaltoznak a pécsi Postagalamb utcában és a Nagypostavölgyi úton

Zajlik a pécsi Postagalamb utcában, illetve a Nagypostavölgyi úton az útburkolat rekonstrukciója.

Bama.hu

Forrás: Biokom Nkft.

Május 9-én, csütörtökön a burkolat profilmarása történik meg a Postagalamb utcai hulladékudvartól a Nagypostavölgyi úton a Fényes utcai csomópontig tartó több mint 600 méteres szakaszon, ezért időszakos forgalomkorlátozásra, néhány perces megállításra kell számítani.

Május 10-én, pénteken ugyanezen a szakaszon az aszfalt kötőréteg beépítésén dolgoznak a szakemberek, ezért a Nagypostavölgyi úton a munkavégzés idején, azaz 8 és 17 óra között időszakosan az építésben érintett magáningatlanok nem lesznek megközelíthetőek a közútról. A munkavégzésről a kivitelező külön értesíti az érintett háztartásokat. A munkavégzés idején a hulladékudvar a Siklósi út felől folyamatosan megközelíthető marad.
Jövő héten a padka rendezésével folytatódik a munka, majd a későbbiekben az árkok újjáépítése, a vízelvezetés kiépítése történik meg. Legvégül pedig az aszfalt kopóréteg építése zajlik le - derül ki a Biokom Nkft. közleményéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!