A közelgő választásokról is kérdeztük

2024.04.18. 19:10

Tuzson Bence igazságügyi miniszter járt Pécsen

Tuzson Bence igazságügyi miniszter járt Pécsen április 18-án, lapunknak a közelgő önkormányzati választásokról is megfogalmazott néhány gondolatot.

Mohay Réka

Fotó: Laufer László

– Pécs városa, láthattuk, az elmúlt időszakban nem ment jó irányba és lemaradt a többi, hasonló adottságú településhez képest, bár a kormány sokat tett annak érdekében, hogy a település fejlődjön, hiszen az infrastrukturális fejlesztések elérték ezt a várost is. Elkötelezett szándékunk, hogy minél több  beruházás érkezzen ide, de egy város csak akkor tud jól működni, ha jó ötletek születnek meg a vezetők körében. Csizmadia Péter személyében most egy olyan polgármestere lehet Pécsnek, akiben megvannak a gondolatok, ötletek és mögötte olyan csapat áll, akik képesek a változtatásra. Az ő fejükben már most számos olyan ötlet megvan, amelyek azt a lehetőséget is magukban hordozzák, hogy Pécs legyen Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő városa – fogalmazott Tuzson Bence.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!