Torlódás

2023.10.18. 08:40

Aszfaltoznak a Verseny utcában, kézi irányítással halad a forgalom

Nem volt könnyű Pécsen az autósok dolga az elmúlt hónapokban. Megnéztük, mire számíthatnak most.

Zsigmond József

Fotó: StockPhotosLV

Október 16-án elindult az útburkolat helyreállítása a pécsi Verseny utcában. A Siklósi úton befejeződik az állami beruházás keretében történő szennyvízvezeték fektetési munkákat követő burkolatépítés. A Megyeri út Verseny utca csomópont az utca már helyreállított szakaszáig, előreláthatóan október 27-ig történik meg az úttest aszfaltozása. A munkálatok ideje alatt kézi forgalomirányítás lesz, tehát nem zárják le az útszakasz, viszont megnövekedett várakozása idővel kell számolni. A Kiss Ernő utcában a víziközmű rekonstrukciós munkálatokat után megkezdődik a burkolatépítés, közölte a Biokom Nonprofit Kft.

Az 58-as főúton, Pécs átkelési szakaszán az 1-es és a 2-es km-nél csatornázás miatt a belváros felé csak egy sáv járható. 
Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 66-os főúton, Pécs északi határában, a Györgytelep városrészben a 3-as km-nél, a Mánfa felé vezető oldalon megsüllyedt a burkolat, ezért a külső sávot elkerítették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!