Asztrológia

KOS

KOS

A Kos telihold ma sok feszültséget hoz, és komoly feszültségeket robbanthat ki. Ugyanakkor ezek most előre visznek, mert legalább kimondod, amit gondolsz. Innentől mindenkinek egyértelmű lesz, hogy meddig mehet el nálad.

BIKA

BIKA

Ha nincs dolgod, keresel magadnak és ez ma bizony fokozottan így lesz. Arra azonban biztosan nincs szükség, hogy túlzásba vidd és mindent egy napba akarj belezsúfolni. Főleg, hogy ma telihold van a jegyedben, ami amúgyis hoz feszültséget. Lazíts egy picit a gyeplőn!

IKREK

IKREK

Csütörtökön úgy érezheted, hogy ketté kellene szakadnod, ha mindenkinek meg szeretnél felelni. Valaki ugyanis a segítségedet kérheti, de ez ellentétben állhat egy másik feladattal, ígérettel. Most a kommunikáción van a hangsúly!

RÁK

RÁK

A telihold hozhat erős fordulatokat. Valaki miatt módosulhat, vagy meg is hiúsulhat egy terved és úgy alakulhat, hogy helyette valami egészen mással kell nap közben foglalkoznod, mint amire számítottál. Ne aggódj, mert komoly esély van arra, hogy végül számodra ez lesz a kedvezőbb verzió.

OROSZLÁN

OROSZLÁN

A Kos telihold sok feszültséget hoz. Valószínűleg a program is menet közben módosul és te nem nagyon tudsz mást tenni, mint sodródni az árral. Viszont még ha gyorsan is kell változtatnod, unatkozni biztosan nem fogsz, hiszen más területen éppen van tennivalód bőven.

SZŰZ

SZŰZ

Ma váratlan hírt kaphatsz egy régi ismerősről, vagy felbukkan valaki hirtelen, akire tényleg nem is számítottál. Boldog lehetsz a hír, vagy a találkozás miatt, de ne változtass a terveiden és főleg ne gondolkodj azon, hogy mindent átszervezz miatta.

MÉRLEG

MÉRLEG

Csütörtökön a Kos telihold neked szegez egy fontos kérdést. Egy információt kapsz, és ez lesz a napod fő témája. Vajon mindent folytatsz úgy, ahogyan eddig, vagy módosítod az útirányt? Komoly döntés, amit alaposan meg kell fontolnod

SKORPIÓ

SKORPIÓ

A Vénusz a jegyedben jár, és most telihold van a Kosban. Ne csodálkozz, ha nagyobb siker vár rád, mint ahogyan számítottál rá, vagy több pénzhez, esetleg dicsőséghez jutsz, mint amit eredetileg gondoltál. Bárhogyan is lesz, most ne kérdőjelezd meg a szerencsédet!

NYILAS

NYILAS

Csütörtökön a Kos telihold miatt váratlanul bonyolódhat a helyzet a környezetedben, és neked egyszerre megnehezíti a dolgodat egy olyan vita, amire nem számítottál. Valószínűleg kommunikációs problémáid is támadnak, nem érsz el valakit, vagy nem kapsz meg egy fontos üzenetet. Viszont ma a kis szerencse bolygója, a Vénusz belép a jegyedbe: ez a következő hetekben a te malmodra hajtja a vizet!

BAK

BAK

A Kos Hold sok feszültséget vetít előre. Valahogy próbáld ezeket rövidre zárni, különben könnyen értelmetlen helyzetekbe sodródhatsz, amikből nem lesz könnyű kiszállni. Érdemes tehát most alkalmazkodni, kompromisszumot kötni.

VÍZÖNTŐ

VÍZÖNTŐ

Most úgy hozza az élet, hogy ki kell állnod magadért, és központi szerepet vállalnod, ha azt akarod, hogy a dolgok körülötted úgy történjenek, ahogy azt szeretnéd. Nem kell azonban ettől túlságosan félned, hiszen minden képességed megvan ehhez.

HALAK

HALAK

Most érhet egy kis csalódás, amikor a környezeted nem képes eléggé komolyan venni valamit, amit te nagyon fontos dolognak tartasz. Minél bosszúsabbnak mutatkozol ugyanakkor emiatt, annál tovább rontasz ezen a helyzeten. Vedd elő a póker-arcodat.