Bulvár-celeb

2024.04.20. 13:30

Rúzsa Magdi őszinte vallomása: "kicsit belerokkantunk"

Az énekesnő a gyerekei kapcsán elmondta, a korai időszak nagyon stresszes volt számára.

MW

Rúzsa Magdi életét megváltoztatta az anyaság

Forrás: MW bulvár

Fotó: Móricz István

Rúzsa Magdi és Sipos Lilla pszichológus közös, a Fisher-Price jóvoltából megszületett videósorozata, az Anyu Akadémia új résszel jelentkezett. A sorozatban az énekesnő őszintén beszél anyai élményeiről, tapasztalatairól, felismeréseiről. Beszélgetőpartnerével az életből vett példák bemutatásával segítenek az apáknak és anyáknak, hogy szorongások, félelmek nélkül oldhassák meg a különböző szülői feladatokat.

Sipos Lilla pszichológussal valós példák bemutatásával adnak kapaszkodókat a szülőknek
Forrás: Youtube

A beszélgetések a kezdő szülők számára legfontosabb témaköröket érintik, szó esik az altatással, az evéssel, a babák fejlesztésével, a büntetéssel és jutalmazással, az anyai ösztönökkel, a szeretet és a bizalom kifejezésével, a dackorszak kezelésével, a neveléssel, a szabályok betartásával és a játékkal összefüggő kihívásokról.

A második rész a gyereknevelés örök neuralgikus pontjára, az evés és az etetés témakörére fókuszál. Az epizódok az énekesnő Youtube-csatornáján követhetők - derül ki a Magyar Nemzet cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában