Friss hírek

2006.02.24. 13:28

Nem keringővel nyitották meg a bécsi Operabált

Sok Mozart és kevés híresség volt a csütörtök éjszakai bécsi Operabálon. A kettős jubileum jegyében megtartott rendezvény így is több mint egymillió eurós nyereséggel gazdagította az osztrák főváros Operaházát.

BAMA

Rendhagyó módon, nem keringővel kezdődött tegnap este a jubileumi, ötvenedik bécsi Operabál. Mivel Mozart-évforduló is van - most ünneplik a nagy zeneszerző születésének 250. évfordulóját - operett helyett Mozart-áriákkal, keringő helyett pedig kontratánccal nyitották meg a mulatságot. Az ötezer fizető vendég és a meghívottak így is jól érezték magukat, derül ki a beszámolókból, de hírességből kicsit kevesebb volt, mint korábban. A bál díszvendége idén a Baywatch-sztár Carmen Electra volt. Az esemény lebonyolítása 17 millió euróba került, és a szervezők előzetes kalkulációja szerint valamivel több mint egymillió euró nyereség marad a bécsi Operaház kasszájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!