Kultúra

2008.09.12. 08:23

Fishing on Orfű: Rátgéber szörnyvadászatra készül

Az idei orfűi rockfesztivál nyitólátványosságának szánt tóátugrás egy rejtélyes szörny miatt hiúsult meg Rátgéber László szerint. A kosárladbaedző ezért már nyáron megkezdte a felkészülést a 2009-es Fishing on Orfű fesztiválra, hogy idejében elkaphassák a rendezvényt veszélyeztető titokzatos teremtményt.

(forrás: fishingonorfu.hu)

Nem hagyta sokáig nyugodni a kedélyeket a sikeres nyári fesztivál után a buli központi alakja, Rátgéber László. A mester egy új videóban már a következő Fishing on Orfűre való felkészüléséről beszél, mivel szerinte veszélyben a rendezvény. Rátgéber szigonyos úszóedzésekbe kezdett, hogy jövő nyáron felkészülten szállhasson szembe az orfűi szörnnyel, ami a tóátugrást is meghiúsította.

A bama.hu szerkesztőséghez eljutatott videó valóban azt látszik igazolni, hogy külső behatás miatt nem sikerült a tóátugrás, bár a felvétel eredetiségét nem áll módunkban ellenőrízni.

A felvételből - Rátgéber szörnyvadász ambícióin túl - az is kiderül, hogy az idei fesztivál sikerén felbuzdulva a szervezők már kitűzték a 2009-es Fishing on Orfű időpontját. A bulit ismét a Panoráma Campingben rendezik, június 18. és 20. között.

A bama.hu jövőben is beszámol a fesztivállal kapcsolatos információkról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!