Kultúra

2008.06.06. 19:39

Célegyenesbe fordult a Fishing on Orfű fesztivál - újabb videóval

Most már van értelme visszafelé számolni a napokat, félretenni az aprót, behűteni nagyapa pálinkáját, előkeresni a fürdőnadrágot meg a frízbit. A közeledésről tanuskodik a legújabb videó is.

FZ

A felvétel, amelynek forgatásán a bama.hu munkatársai is részt vehettek, a sportközhely-szótár összes fordulatát életre kelti. Azaz: oldott hangulatban zajlott az edzés, az edző meleg szavakkal bíztatta versenyzőjét, aki szemmel láthatóan pontosan tudta, hogy a nagy megmérettetés egyre inkább közeledik, s ezért koncentrált munkával, lélekben megerősödve tréningezett.

Mindazonáltal a tóátugrás csak az egyik attrakciója lesz a fesztiválnak. A fellépők névsora szinte véglegesnek tekinthető – az érdeklődők a www.fishingonorfu.hu oldalon kutakodjanak.

Az igaz kemény csávók azonban úgyis mindhárom nap kinn lesznek, így nekik egyetlen fontos információval tudunk csak szolgálni: igyekezzenek a fesztivál honlapján minél gyorsabban belépőt rendelni, mert a szervezők kétezer főnél húzták meg a limitet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!