Közélet

2008.05.21. 14:16

Daganatos betegséggel kezelik a pécsi polgármestert

Tasnádi Péter szerda délután sajtótájékoztatón jelentette be, hogy daganatos betegséget diagnosztizáltak nála. A pécsi polgármester szervezete orvosai szerint jól reagál a kezelésre.

(csl, dg)

Az egy nappal korábban bejelentett sajtótájékoztatón  a polgármester maga közölte, hogy januárban influenzán esett át, az ezzel kapcsolatos vizsgálatok során orvosai daganatos megbetegedést észleltek. Tasnádi elmondása szerint az orvosok azzal nyugtatták, hogy olyan betegségről van szó, amely visszafordítható. A polgármester jelenleg gyógyszeres kezelés alatt áll, a szervezete jól reagált. A kezelést az elkövetkező 2-3 hónap során folytatják, a polgármester reméli, hogy ez után a gyógyszereket is elhagyhatja.

Mint arról korábban beszámoltunk, hónapok óta beszédtéma volt a városban Tasnádi Péter polgármester egészsége, de csak a találgatások szintjén. Az emberek különböző súlyú kórokról véltek tudni, a dohányzásról való leszokás elvonási tüneteitől kezdődően a gyógyíthatatlan betegségig bezárólag.

A polgármester a helyzet tisztázása érdekében döntött úgy, hogy sajtótájékoztatón számol be az egészségi állapotáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!