Kultúra

2008.04.29. 20:33

Lovasi készíti fel a tóátugrásra Rátgébert (videó)

A vasárnap kiszivárgott videó után újabb információkhoz jutottunk Rátgéber László készülődő orfűi kalandjáról. A pécsi kosárlabdaedző valóban azt tervezi, hogy júniusban, egy helyi fesztivál nyitónapján átugorja az orfűi tavat - felkészítője pedig Lovasi András.

(nl)

Megkezdte az edzéseket a tóátugrásra Rátgéber lászló - derül ki abból a kisfilmből, amelyet a korábban bemutatott rövid videó népszerűsége láttán juttattak el szerkesztőségünkbe.

Mostanra az is kiderült, hogy a június 19-re beígért tóátugrás a Fishing On Orfű fesztivál egyik nyitóeseménye lesz. Az alternatív zenei rendezvénynek az orfűi Panoráma Camping ad otthont június 19-től 21-ig.

A készülődésről szóló videóból az is kiderül, hogy az edző felkészítését Lovasi András végzi, aki elsősorban Rátgéber erős akaratának megtörésével és rengeteg erőnléti edzéssel akarja elérni, hogy a Kiscsillag koncertjein és egyik klipjében is besegítő barátja képes legyen a nagy ugrásra.

A felkészülésről - ahogy a fesztivál előkészületeiről - a jövőben folyamatosan beszámolunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!