Kultúra

2008.04.27. 18:25

Rátgéber valami nagyra készül – titkos videó

Szerkesztőségünk birtokába került egy rejtélyes videó, amelyen Rátgéber László nem kevesebbet jelent be, mint hogy júniusban átugorja az orfűi tavat.

(nl)

A különcként ismert kosárlabdaedző a felvételen készülődés közben látható, a feszült hangulatú képsorok végén pedig elhangzik az ígéret: "Június 19-én át fogom ugrani ezt a tavat."

Rátgéber László az Orfű nevezetességének számító Pécsi-tóra gondolhat, hiszen annak a partján látható készülődés közben. Egyéb szálak is kötik a vízhez a pécsi sportszakembert, hiszen az Orfűn élő Lovasi András közeli barátjaként ismerik, és az énekessel együtt szenvedélyes horgász hírében áll. Erre utal az is, hogy Lovasi zenekera, a Kiscsillag egyik (szintén az orfűi tó partján forgatott) videoklipjében Rátgéber egy sellők által megkörnyékezett pecást alakít.

Hogy mennyire komolyak Rátgéber László szándékai, egyelőre nem tudni, de az ugrás ötlete már ismerős lehet olvasóinknak, miután az edző a bama.hu-nak adott márciusi online interjújában már említette a különlegesnek ígérkező kalandot.

Megpróbáltuk elérni és megszólaltatni a videóval kapcsolatban Rátgéber Lászlót is, de nem jártunk sikerrel. Az edző egy sportnapilap információi szerint Cannesban ünnepli a bajnokság alapszakaszának zárását. A napilap online kiadása később módosított: az újabb verzió szerint a csapat és a vezetőség a baranyai Kánban lazít.

Szerkesztőségünk a videó alapján nem zárja ki, hogy egy júniusra tervezett fesztivállal kapcsolatos médiaakció egyik korai jelére akadtunk rá, ezért igyekszünk minél előbb megtudni a részleteket.

A fejleményekről hamarosan beszámolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!