Kék hírek, bulvár

2008.04.14. 15:30

Hangszóróban vitték a drogot - videó

Mikrósütőben és hangszóróban elrejtett kábítószert találtak a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei a hétvégén. A drogok feketepiaci értéke eléri a tízmillió forintot.

M.B.

Péntek délután Komlón a rendőrök igazoltattak két, húsz év körüli fiatalembert, akik autójuk csomagtartójában egy mikrohullámú sütőt szállítottak. A kábítószer-kereső kutya azonban kiszagolta, hogy drog is rejtőzik a szerkezetben. Kiderült, a sütő átalakított volt, a fedőburkolata alatt rejtették el a kábítószert. A lefoglalt, összesen valamivel több, mint két kilogramm hasisgyanta piaci értéke közel ötmillió forint.

Másnap este Pécsett, a Komlói úton is elkönyvelhettek a rendőrök egy komoly fogást. Ott szintén két, húsz év körüli férfit állítottak meg. A drogkereső kutya ezúttal a kocsi egyik hangszórójában talált kábítószereket. Tíz dekagramm speedpor, és háromezer darab extasy tabletta került elő a hangszóró burkolata mögül. A drogok ugyancsak ötmilliót értek volna a piacon. 

Mindkét esetben a fiatalemberek szervezetében is kimutatták a kábítószerek jelenlétét, valamennyiüket őrizetbe vették.
Amint az ismert, néhány nappal korábban a pécsi vasútállomáson is lebukott egy lány, aki a melltartójában próbált meg drogokat a városba csempészni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!