Kultúra

2008.03.06. 11:09

Bamalány fotózás - videós beszámoló

Különleges helyszínen zajlottak a bamalány-sorozatunk fotózásai a közelmúltban. A Misina-tetőn nemrég megnyílt Zé Club Senior látta vendégül a stábot.

(nl)

A közelmúltban megnyílt Zé Club Senior egy hétig állt napközben a Pásztor Éva vezette stáb rendelkezésére, a fotózási napok során hét jelentkező képei készültek el. Az utómunkák végeztével a képek naponta kerültek fel a Bamalány rovatunkba.

A különleges helyszín a legjobbat hozta ki a bamalányokból, a fotózás egyébként ugyanúgy zajlott, mint a megszokott műteremben. Szólt a zene, villogtak a vakuk, bátran pózoltak a lányok Éva kamerája előtt.

A fotózás után három vállalkozó kedvű lányt kérdeztünk meg a tapasztalataikról. Mind jól érezték magukat a stresszmentes környezetben, pedig korábban nem próbálták ki magukat a szépségiparban. Porrogi Judit elmondta, nincsenek is ilyen irányú ambíciói, ellentétben a videón szintén megszólaló Breuer Viviennel, aki kacérkodik a modellkedés gondolatával. A harmadik lány, Mátyás Móni is kiválóan szórakozott a TV-torony közeli klubban - az ő képei is hamarosan láthatóak lesznek a bamalányok versenyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!