Kosárlabda

2024.01.14. 09:30

Hazai bajnokin lehet az önbizalmat növelni

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Kissé csalódottan eshet be tizenegyedik bajnokijára az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata, ugyanis a hétközi kupaszereplés nem egészen úgy alakult, ahogy azt eltervezte a baranyai együttes, de vasárnap, a tizenhetedik forduló zárómeccsén (18.00) nem lehet hibázni, még akkor sem, ha már sokan az Európa-kupa második párharcára gondolnak. 

Álomszerűen indult a Kayseri elleni vendégjáték, azonban az utolsó negyedben gyakorlatilag semmi nem jött össze. A Pécs mindössze hat pontot jegyzett, a házigazda pedig huszonegyet, így tizenegy pontos előnyt szerzett a török rivális. Jovan Gorec még nem érzi lefutottnak a párharcot, de véleménye szerint a játékvezetők is kellettek a hazai sikerhez. 

Na de előtte még hétvégén a Szigetszentmiklós ellen kellene érvényesíteni a papírformát hazai terepen. A pesti klub csupán egy győzelmet könyvelhetett el ez idáig az idei kiírásban, a pécsi brigád pedig rengetegszer átgázolt már közelgő ellenfelén, így szinte minden az NKA Universitas Pécs mellett szól. Remélhetőleg egy magabiztos diadal lendületet ad a folytatásra.

Nadija Smailbegovic a vasárnapi meccsről
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában