Kézilabda

2023.11.16. 20:00

Csodák után utaznak: a sereghajtóval néz szembe a Bányász

Nem kell tovább várniuk a Carbonex-Komló rajongóinak, hogy ismét szurkolhassanak kedvenceiknek, hisze a férfikézilabda NB I. 10. fordulójában már pénteken 18 órakor pályára lépnek a sereghajtó PLER-Budapest otthonában.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

Nehezebben érte el az üzemi hőfokot a Carbonex-Komló, mint azt sokan várták, vagy szerették volna, most viszont, hogy már magas fordulatszámon pörög nagy bravúrokra is képes a gárda. Elég, ha az előző két sikerre gondolunk a Csurgó és a Tatabánya ellen. A 10. forduló pénteki nyitómeccsén azért ennél könnyebb feladattal néz szembe a Bányász. A sereghajtó PLER-Budapest otthonában kell begyűjteni a létfontosságú pontokat.

Már-már kötelező a siker Marosán György együttesének az előzmények után, hiszen a vendéglátó eddig mindössze egyetlen pontot gyűjtött be, még október elején ikszelt a Dabassal. Ezzel szemben a Tatabánya, a Gyöngyös, a Telekom Veszprém, az Eger, a NEKA, a Budakalász, a Szeged és a Ferencváros is térdre kényszerítette őket ebben a sorrendben. Miután a komlóiak riválisai begyűjtötték ellenük az egységeket, így Melnicsukéknak is muszáj így tenniük, hogy tartani tudják a tempót, s a kiesőjelöltektől is még távolabb léphetnek egy sikerrel, ami a bajnokság feléhez közeledve fontos mérföldkő lenne.

A 10. forduló programja: PLER-Budapest–Carbonex-Komló (11. 17., péntek, 18.00), Csurgó–Balatonfüred, Dabas–Budakalász, Szeged–Eger (11. 18., szombat, 18.00), Tatabánya–Fejér B.Á.L. Veszprém (11. 18., szombat, 18.30), NEKA–Gyöngyös (11. 18., szombat, 19.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában