Kézilabda

2023.11.24. 16:00

A makulátlan Veszprém fogadja a Komlót

Kvanduk Bence

Ebben az idényben még egyetlen egy alkalommal sem tudtak az ellenfelek pontot lopni a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapatától az NB I.-ben. A 10 mérkőzés alatt húsz pontig jutó BL-gárda pedig nem valószínű, hogy szombaton 18 órás kezdéssel megteszi azt a szívességet a Carbonex-Komlónak, hogy visszavesz a tempójából annyira, hogy akár az esély felcsillanjon a Bányászok pontszerzésére.

Persze a Barcelona elleni rangadót figyelembe véve valószínűleg a hazaiak több fiatalt is bedobnak, s a megszokottnál többet forgatja majd együttesét Momir Ilics, de a Szeged elleni sikert követő lépéselőnyüket nem fogják hagyni veszendőbe menni.

A Komló egyelőre 3 ponttal előzi meg az utolsó előtti PLER-Budapestet, így Marosán György számára is az lehet most a legfontosabb, hogy az idei utolsó két bajnokira, az Eger és a Dabas elleni csatára felkészítse sajátjait, s a riválisok ellen megszerezze azokat a pontokat, amelyek birtokában nyugodtabban mehetnének a februárig tartó téli pihenőre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában